Αστέρας Περάματος

Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν

Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας. Παλιοί και νέοι, μικροί και μεγάλοι (με δικαιολογημένα απόντες τους Παπιομίτογλου (στρατιωτικές υποχρεώσεις), Λαδιανό Α.(ιατρικοί λόγοι), Σγουρό, Κρανιωτάκη, Πλαϊτη, Μούσκαι(επαγγελματικές υποχρεώσεις)) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μ. Στεφανάκη και συγκεντρώθηκαν στις 5.00 μ.μ στα αποδυτήρια της ομάδας. Αφού τους μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και τους υποδείχθηκε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, τους καλωσόρισε το ΔΣ θέτοντας παράλληλα τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το καλό ποδόσφαιρο και μια αξιόλογη πορεία, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μ. Στεφανάκης, αναλύοντας τον τρόπο που θα δουλεύει η ομάδα μες στη χρονιά.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο της Ενορίας Περάματος πατέρα Ιωάννη Αλεξανδράκη, που ανταποκρίνεται πάντοτε στα καλέσματα της ομάδας, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά.

Και μετά άρχισε η σκληρή δουλειά....

Υ.Γ Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Τοπικό Συμβούλιο Περάματος που παρευρέθηκε σύσσωμο, όπως επίσης και τους γνωστούς-άγνωστους που χρόνια τώρα στηρίζουν την ομάδα.

Facebook Comments

Leave a Reply

Skip to content