Αστέρας Περάματος

Πρώτη επίσημη νίκη της ομάδας μας για τη νέα σεζόν

Την πρώτη νίκη της για τη νέα σεζόν, με σκορ 1-0, πέτυχε η ομάδα μας με αντίπαλo την Επισκοπή 2010, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΠΣΡ.

H oμάδα μας άνοιξε το σκορ στο 31' με πέναλτι του Σπανουδάκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Πλεμμένος, καθώς σε σουτ που επιχείρησε, ο Κιόσε της Επισκοπής 2010 απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι προκαλώντας την αποβολή του με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Επισκοπής 2010 παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ήταν σαφώς ανώτερη από τη δική μας, χωρίς όμως να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο τέρμα, καθώς, παρόλο που έφτανε σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή της ομάδας μας, η καλοστημένη άμυνα κι ο πολύ καλός Μ. Παπιομίτογλου δεν της το επέτρεψαν.

Η ομάδα μας κέρδισε και 2ο πέναλτι στο 67',καθώς σε σέντρα που επιχείρησε από τα δεξιά ο Α. Λαδιανός η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νούτσε. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ξανά ο Σπανουδάκης, όμως ο Κατσιπάνος απέκρουσε σωστά στην αριστερή του γωνία. Στο 88' λεπτό είχαμε και 2η αποβολή για την ομάδα της Επισκοπής 2010 αφού ο Τσιλεδάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Αστέρας Περάματος(Μ. Στεφανάκης): Παπιομίτογλου, Μουσκαι, Παυλάκης, Καζαμίας, Ζαχαριουδάκης, Στεφανάκης, Μοσχονάς(C), Λαδιανός Αντ., Μουντάκης, Πλεμμένος, Σπανουδάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λαδιανός Ζ. Γ., Δαφνομήλης, Λαδιανός Χ. Γ., Χιωτάκης

11αδα με επισκοπη 2010 κυπελλο

Facebook Comments

Leave a Reply

Skip to content