Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της καινούριας σεζόν. Άπαντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μιχ. Στεφανάκη και του άμεσου συνεργάτη του Δημ. Ρηγάκη και έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Δικαιολογημένως απόντες οι Παπαγιαννάκης, Φατάι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι Μουντάκης, Μαστοράκης, Λαδιανός Ι.Χ που συμμετείχαν στις προπονήσεις του Εργοτέλη στο γήπεδο του Μαρτινέγκο.

Με χαμόγελα κατέφθασαν στις 5.00μμ στο γήπεδο της Αλφάς, όπου μετά τις εισαγωγικές φιλοφρονήσεις, φόρεσαν τα ρούχα της δουλειάς και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο που θα φιλοξενηθεί η ομάδα για τη φετινή σεζόν (το δικό μας το πήρε το ποτάμι…..).

Εν συνεχεία, το πήραμε αλλιώς ( λόγω Ελεονώρας Ζουγανέλη στις 29 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Περάματος) και επιδοθήκαμε σε εποικοδομητική συζήτηση, θέτοντας τους στόχους της ομάδας και το πλαίσιο που θα λειτουργήσει.

Ακολούθησε αγιασμός από τον ιερέα της ενορίας Αλφάς π. Καραγιαννάκη Δημήτριο, ο οποίος καλωσόρισε την ομάδα μας και της ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους της.

Ε, κατά τις 6.15μμ που τελείωσαν τα προκαταρκτικά, είπαμε να κάνουμε και λίγο προπόνηση που ήταν επικεντρωμένη στην αποκατάσταση των παικτών από τη μεγάλη αποχή και την επαναφορά τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα είχε επιμεληθεί ο προπονητής της ομάδας μας με τον συνεργάτη του, Ομοσπονδιακό Προπονητή Στίβου Κρήτης Ασλανίδη Παναγιώτη.

Share
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *